6947207973 Παγανιά, Μυτιλήνη gkollifetis@yahoo.gr
 
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ | Ηλεκρολογικές Εργασίες - Υδραυλικές Εργασίες - Υπηρεσίες Θέρμανσης Μυτιλήνη
 
     
  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρηση μας “ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, είναι πάντα δίπλα σας και έτοιμη να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία αλλά και υπηρεσίες αυτοματισμού.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, αλλά και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Μυτιλήνη, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταποκριθεί με τις πιο σύγχρονες, ποιοτικές και δοκιμασμένες λύσεις, ακόμα και στις πιο πολύπλοκες εργασίες.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6947207973
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Διαθέτοντας έμπειρους και εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους, η επιχείρησή μας, μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε εργασία άπτεται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών καθώς και να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις αυτοματισμών που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.
 
 
 
 
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Εκτελούμε πλήρεις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων φωτισμού, πριζών, διακοπτών και πινακίδων.
 
     
 
Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, μπορούμε να επισκευάσουμε άμεσα οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη παρουσιαστεί στο κτίριό σας.
 
     
 
Πιστοποιητικά ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ

Αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικών ηλεκτροδότησης παντός ισχύος, αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της.
 
     
 
 
 
 
 
 
 

Φωτισμός
Αναλαμβάνουμε την μελέτη φωτισμού καθώς και την σωστή τοποθέτηση των φωτιστικών στο χώρο σας. Μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις.
 
 
 

Αυτοματισμοί Κτιρίων

Παρέχουμε λύσεις αυτοματισμού για τον έλεγχο και τη διαχείριση των φωτιστικών συστημάτων, του κλιματισμού, της ασφάλειας και άλλων ηλεκτρικών συσκευών, εξατομικευμένων για κάθε ανάγκη.
 
 
 

Δομημένη Καλωδίωση

Παρέχουν υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, η επιχείρησή μας είναι η επιλογή που μετράει. Συνδυάζουμε την εμπειρία μας με την καινοτομία, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
     
  Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση σε θέματα νέων τεχνολογιών μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας έργων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και των αυτοματισμών.  
     
     
  Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη με σεβασμό και υπευθυνότητα αλλά και να του προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας και βαθιάς τεχνογνωσίας.  
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μυτιλήνη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6947207973
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία ή εργασία αυτοματισμού επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μυτιλήνη.
 
 
     
   
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ