6947207973 Παγανιά, Μυτιλήνη gkollifetis@yahoo.gr
 
  ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ | Ηλεκρολογικές Εργασίες - Υδραυλικές Εργασίες - Υπηρεσίες Θέρμανσης Μυτιλήνη
 
     
  Η θέρμανσης είναι πολύ σημαντική για κάθε χώρο, ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η εγκατάσταση θέρμανσης ενός κτιρίου είναι το σύνολο των συσκευών, αυτοματισμών κλπ., που απαιτούνται για την παραγωγή θερμικής ενέργειας στους χώρους ενός κτιρίου.

Η επιχείρησή μας “ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, διαθέτοντας μακρόχρονη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης του χώρου σας, είτε αυτός είναι οικιακός είτε επαγγελματικός.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6947207973
 
     
 
 
 
 
 
 
 
ΛΕΒΗΤΕΣ

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής για λέβητες αερίου, πετρελαίου, pellet και ξύλου. Επιλέγουμε προσεκτικά τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες θέρμανσής σας.
 
     
 
ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελεί μια αποτελεσματική και άνετη επιλογή. Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε συστήματα που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο χώρο σας.
 
     
 
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν βιώσιμη και ενεργειακά αποδοτική επιλογή. Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε συστήματα που εκμεταλλεύονται τη φυσική θερμότητα του περιβάλλοντος για να θερμάνουν το χώρο σας με βιώσιμο τρόπο.
 
     
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 
 
  Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Εγκατάσταση καλοριφέρ 
  Επισκευή - Συντήρηση καλοριφέρ
  Αντικατάσταση καλοριφέρ
  Εγκατάσταση αυτόνομης και κεντρικής θέρμανσης
  Αντικατάσταση κυκλοφορητή
  Αντικατάσταση παλαιού λέβητα
  Αντικατάσταση παλαιού καυστήρα 
​​​​​​​  Εγκατάσταση λεβήτων
​​​​​​​  Συντήρηση Καυστήρα
​​​​​​​  Εγκατάσταση - Αντικατάσταση - Επισκευή μπόιλερ
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
     
  Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή λύσεων που εξασφαλίζουν άνεση, αποτελεσματικότητα και ενεργειακή απόδοση για τους πελάτες μας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτει το χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την αποδοτική θέρμανση του χώρου σας.
 
     
     
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλα τα νέα προϊόντα και τις εξελίξεις στο χώρο της θέρμανσης, μπορούμε να σας προτείνουμε ότι πιο σύγχρονο και λειτουργικό υπάρχει για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

​​​​​​​Εάν αναζητάτε αξιόπιστες, προηγμένες και προσαρμοσμένες λύσεις θέρμανσης, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
 
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μυτιλήνη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6947207973
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε εργασία θέρμανσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μυτιλήνη.
 
 
     
   
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ