6947207973 Παγανιά, Μυτιλήνη gkollifetis@yahoo.gr
 
 
  ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Ηλεκρολογικές Εργασίες - Υδραυλικές Εργασίες - Υπηρεσίες Θέρμανσης Μυτιλήνη
 
     
  Η επιχείρηση μας “ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, είναι κοντά σας καθημερινά από το 2014, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Μυτιλήνη.

Διαθέτοντας εμπειρία από το 2000 στο χώρο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας, με κύριο σκοπό να παρέχουμε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6947207973
 
     
 
 
 
     
   
     
     
     
     
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Από ηλεκτρολογικές εργασίες, αυτοματισμούς, υδραυλικές και αποχετευτικές εργασίες έως και τις πιο αποδοτικές λύσεις για την θέρμανση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου που επιθυμείτε να μας αναθέσετε, είμαστε πάντα προετοιμασμένοι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με στόχο την ικανοποίηση και την υπερίσχυση των προσδοκιών σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και βαθιά γνώση του αντικειμένου, μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, δίνοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
     
  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.  
     
     
  Σκοπός μας είναι αφενός η πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη, και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να σας παρέχουμε τις καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις.  
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μυτιλήνη.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6947207973
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση που να συνδυάζει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την αφοσίωση για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, τότε είστε στο σωστό μέρος. 
 
 
     
   
     
  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ